Bismillahirrahmanirrahim...

Sejujurnya perpisahan dengan sahabat-sahabat kali ini amat terasa..Moga perpisahan sementara ini mengukuhkan lagi ikatan ukhwah di antara kita semua...panjang umo..ada rezeki PASti ada lagi pertemuan buat kita semua..buat akhi aniq..akhi najib..ukhti ewa..ukhti azie..ukhti bie..teruskan perjuangan..rindu ksu jangan lupa berkunjung ke tempat-tempat kenangan kita...((tapi koi tak sanggup dah kat cni pergi ke tempat-tempat kenangan hu3..:(( )...Akhi aniq..akhi najib..Waa..koi xsuka ingat lambaian terakhir..huhu..cam nak terjun dari bas je..hu3..da cuba buat cool tapi tewas jugak..hu3..buat kalian semua..terima kasih atas segalanya..

Buat adik-adik kesayanganKu..ukhti Beda..akhi Syaril..Kuatkan semangat..terus perjuangan..Doa buat kalian sentiasa mengiringi..Ukhti Beda..diri ini amat kagum dengan dirimu..hu3..Doakan juga ngah kuat kat cni..

4 comments:

saya kagum dgn kak su...saya kagum dgn ukhuwah yg terbina..moga terus tabah dan sabar dalam menghadapi hari2 yg mendatang..miss u kak su

ye la...sy pun terharu juga,,,rs x nk gerakkn bus...huhuhuhuhu

What a good application? This application has good features. Great work. Thanks for sharing.

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)